Άγιαξ: Πρόωρο «διαζύγιο» με τον Χούντελααρ

Τα «διαζύγια» έχουν αρχίσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού… Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον Κλας Γιαν Χούντελααρ, προβαίνοντας σε περικοπές λόγω της ύφεσης στην οικονομία από τον κορωνοϊό. Ο Χούντελααρ δεσμευόταν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ωστόσο η διοίκηση του «Αίαντα» προτίμησε να τον αφήσει ελεύθερο τρεις μήνες νωρίτερα, καταβάλλοντας […]

Τα «διαζύγια» έχουν αρχίσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού… Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον Κλας Γιαν Χούντελααρ, προβαίνοντας σε περικοπές λόγω της ύφεσης στην οικονομία από τον κορωνοϊό.

Ο Χούντελααρ δεσμευόταν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ωστόσο η διοίκηση του «Αίαντα» προτίμησε να τον αφήσει ελεύθερο τρεις μήνες νωρίτερα, καταβάλλοντας μία μικρή αποζημίωση και εξοικονομώντας χρήματα.

Ο 36χρονος επιθετικός έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να παίξει ποδόσφαιρο τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα και θα αναζητήσει άλλη ομάδα. Πάντως, αυτή η κίνηση θα έχει αντίκτυπο στους οπαδούς, αφού ο Χούντελααρ ήταν από τους αγαπημένους τους.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook