Ο Ρονάλντο δεν πήρε τα τεστ για την ομάδα του

Η La Liga διέθεσε διαγνωστικά τεστ σε κάθε ομάδα της κατηγορίας, προκειμένου να τεστάρουν τους παίκτες και τα προπονητικά επιτελεία για τον Covid-19. Όμως, δεν δέχτηκαν όλες την προσφορά της διοργανώτριας. Η Βαγιαδολίδ έκρινε σκόπιμο να διατεθεί το υλικό σε ανθρώπους οι οποίοι το έχουν ανάγκη, όπως εξήγησε ο ιδιοκτήτης της, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος Ρονάλντο. […]

Η La Liga διέθεσε διαγνωστικά τεστ σε κάθε ομάδα της κατηγορίας, προκειμένου να τεστάρουν τους παίκτες και τα προπονητικά επιτελεία για τον Covid-19. Όμως, δεν δέχτηκαν όλες την προσφορά της διοργανώτριας.

Η Βαγιαδολίδ έκρινε σκόπιμο να διατεθεί το υλικό σε ανθρώπους οι οποίοι το έχουν ανάγκη, όπως εξήγησε ο ιδιοκτήτης της, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος Ρονάλντο.

Το «φαινόμενο» επιβεβαίωσε ότι «απορρίψαμε τα τεστ γιατί δεν τα χρειαζόμαστε. Υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες ανθρώπων που χρειάζονται πολύ περισσότερο αυτή την βοήθεια απ’ ότι εμείς».

Κατόπιν, ο Ρονάλντο επισήμανε ότι «είναι μια στιγμή ακραίας δυσκολίας και αυτοθυσίας απ’ όλους. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να νικήσουμε αυτόν τον τόσο δύσκολο αντίπαλο. Ζητώ ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ο καθένας με τον εαυτό του και με τους άλλους».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook