Η Μανρέσα θα πληρώσει μέσω κρατικής επιχορήγησης (pic)

Τρόπους διαφυγής από τα έξοδά του ψάχνουν οι ομάδες λόγω του κορωνοϊού. Και από ότι φαίνεται η Μανρέσα, παρά την οικονομική ζημιά, προχώρησε σε μία διαφορετική ενέργεια. Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της ACB, θα μπορέσει να πληρώσει τους παίκτες της, το τεχνικό τιμ της αλλά και τους υπαλλήλους της μέσω του κράτους. Συγκεκριμένα η […]

Τρόπους διαφυγής από τα έξοδά του ψάχνουν οι ομάδες λόγω του κορωνοϊού. Και από ότι φαίνεται η Μανρέσα, παρά την οικονομική ζημιά, προχώρησε σε μία διαφορετική ενέργεια.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της ACB, θα μπορέσει να πληρώσει τους παίκτες της, το τεχνικό τιμ της αλλά και τους υπαλλήλους της μέσω του κράτους.

Συγκεκριμένα η Μανρέσα κατέφυγε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ERTO και σύμφωνα με αυτό, όλοι οι υπάλληλοι  θα συνεχίσουν να είναι μέλη της ομάδας, αλλά θα πληρώνονται από ένα κρατικό ταμείο χρηματοδότησης.

Το παράδειγμα της αναμένεται να ακολουθήσουν οι Φουενλαμπράντα, Σαραγόσα και Εστουντιάντες, που με την σειρά τους, επλήγησαν οικονομικά σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία.

© Πηγή: to10.gr