Ρούνεϊ: «Μας συμπεριφέρονταν σαν… γουρούνια»

Ο Γούειν Ρούνεϊ ξέσπασε εναντίον όσων δεν έπαιρναν από την αρχή την απόφαση για αναβολή στα αγγλικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα οι παίκτες να πηγαίνουν φοβισμένοι στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα, ο Ρούνεϊ έγραψε στους Times: «Ευτυχώς πάρθηκε η σωστή απόφαση μετά την έκτακτη σύσκεψη της Παρασκευής. Μέχρι εκείνη τη στιγμή πιστεύαμε ότι μας συμπεριφέρονταν σαν… γουρούνια που […]

Ο Γούειν Ρούνεϊ ξέσπασε εναντίον όσων δεν έπαιρναν από την αρχή την απόφαση για αναβολή στα αγγλικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα οι παίκτες να πηγαίνουν φοβισμένοι στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ρούνεϊ έγραψε στους Times:

«Ευτυχώς πάρθηκε η σωστή απόφαση μετά την έκτακτη σύσκεψη της Παρασκευής. Μέχρι εκείνη τη στιγμή πιστεύαμε ότι μας συμπεριφέρονταν σαν… γουρούνια που ήθελαν να πειραματιστούν! Όλα τα υπόλοιπα σπορ είχαν σταματήσει, οι υπόλοιπες χώρας ανακοίνωναν αναβολές και εμείς εδώ είχαμε την εντολή να συνεχίσουμε!

Στην προπόνηση της ομάδας μου είδα παίκτες αγχωμένους για ό,τι θα γίνει και ό,τι θα επακολουθήσει. Ευτυχώς πάρθηκε η σωστή απόφαση στο τέλος. Είναι απλά ένα άθλημα. Απλά ένα άθλημα…».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook