Εκτός για μια εβδομάδα ο Εμπίντ

Οι Σίξερς γνωστοποίησαν ότι ο Τζόελ Εμπίντ πρέπει να μείνει εκτός δράσης το λιγότερο μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον τα τρία επόμενα ματς της ομάδας του. Όπως γνωστοποίησε πρώτα το ESPN, ο Καμερουνέζος σέντερ απέφυγε τα χειρότερα, όμως θα πρέπει να χάσει κάποια επόμενα παιχνίδια της Φιλαδέλφεια. Ο 25χρονος σούπερ σταρ […]

Οι Σίξερς γνωστοποίησαν ότι ο Τζόελ Εμπίντ πρέπει να μείνει εκτός δράσης το λιγότερο μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον τα τρία επόμενα ματς της ομάδας του.

Όπως γνωστοποίησε πρώτα το ESPN, ο Καμερουνέζος σέντερ απέφυγε τα χειρότερα, όμως θα πρέπει να χάσει κάποια επόμενα παιχνίδια της Φιλαδέλφεια.

Ο 25χρονος σούπερ σταρ τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο του στον αγώνα των Σίξερς με τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ (ήττα με 108-94), με αποτέλεσμα να αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και να μην επιστρέψει στο ματς.

Αυτό ήταν το δεύτερο ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα του Μπρετ Μπράουν, αφού λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι και οτι ο Μπεν Σίμονς θα μείνει επ’ άοριστον εκτός δράσης λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Τη φετινή σεζόν ο Εμπίντ έχει 23.3 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 30.3 λεπτά συμμετοχής.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook