Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Απάντηση σε όλους με θρίαμβο

Η Μάντσεστερ Σίτι… αντεπιτίθεται. Η UEFA τη στέλνει εκτός Champions League για τα επόμενα δύο χρόνια κι αυτή απάντησε με καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς μετά την τιμωρία. Ανατροπή στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ και προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά. Με γκολ του Ζεσούς και του Ντε Μπρόινε με πέναλτι η ομάδα του […]

Η Μάντσεστερ Σίτι… αντεπιτίθεται. Η UEFA τη στέλνει εκτός Champions League για τα επόμενα δύο χρόνια κι αυτή απάντησε με καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς μετά την τιμωρία. Ανατροπή στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ και προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά.

Με γκολ του Ζεσούς και του Ντε Μπρόινε με πέναλτι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επέστρεψε, απάντησε επιβλητικά στο 1-0 που είχε σημειώσει ο Ίσκο από το 60′ και έστειλε μήνυμα σε όλους πως παραμένει… όρθια και έτοιμη να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.

Κακή εικόνα από τη Ρεάλ, που γλίτωσε λόγω του Κουρτουά όσο το ματς ήταν στο 0-0, προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά είδε τα πάντα να γκρεμίζονται μέσα σε ένα πεντάλεπτο από τα δύο γκολ των Βρετανών.

Περισσότερα σε λίγο…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook