Λιόν-Γιουβέντους 1-0

Σοκ για τη Γιουβέντους στη Γαλλία! H Λιόν επικράτησε με σκορ 1-0 των «μπιανκονέρι» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λούκας Τουσάρ στο 31′, με πλασέ στην κίνηση. Η Γιουβέντους ήταν πολύ κακή, καθώς δεν είχε ούτε μία τελική εντός στόχου! Αυτό από μόνο του […]

Σοκ για τη Γιουβέντους στη Γαλλία!

H Λιόν επικράτησε με σκορ 1-0 των «μπιανκονέρι» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λούκας Τουσάρ στο 31′, με πλασέ στην κίνηση.

Η Γιουβέντους ήταν πολύ κακή, καθώς δεν είχε ούτε μία τελική εντός στόχου! Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Η Λιόν στο πρώτο ημίχρονο ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Κουαδράδο μέσα στην περιοχή, αλλά μετά από διαβούλευση με τον VAR, δεν δόθηκε τίποτα.

Λίγα λεπτά πριν, η Λιόν είχε σκοράρει. Ο Αουάρ έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια από αριστερά και την κατάλληλη χρονική στιγμή πάσαρε για τον Τουσάρ στη μικρή περιοχή, με τον τελευταίο να σκοράρει με ωραίο πλασέ στην κίνηση! Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τη Λιόν να πηγαίνει με προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στις 17 Μαρτίου (22:00).

Οι Ιταλοί πλέον καλούνται στον επαναληπτικό του Τορίνο να κάνουν την ολική ανατροπή, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στη φετινή διοργάνωση. Από την άλλη, οι Γάλλοι θέλουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να πάρουν τη νίκη-πρόκριση για τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Περισσότερα σε λίγο…

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook