Σίξερς: Εκτός για δύο βδομάδες ο Σίμονς και βλέπουμε

Ηταν στραβό το κλίμα με τα άσχημα αποτελέσματα για τους Σίξερς, ήρθε και αυτή η εξέλιξη, πώς να μην τα έχουν με την τύχη τους στην Φιλαδέλφεια την φετινή σεζόν. Ο Μπεν Σίμονς λοιπόν θα αργήσει να αγωνιστεί με την ομάδα των Σίξερς, καθώς οι εξετάσεις δεν ήταν και καλύτερες που θα περίμενε. Ο Αυστραλός […]

Ηταν στραβό το κλίμα με τα άσχημα αποτελέσματα για τους Σίξερς, ήρθε και αυτή η εξέλιξη, πώς να μην τα έχουν με την τύχη τους στην Φιλαδέλφεια την φετινή σεζόν.

Ο Μπεν Σίμονς λοιπόν θα αργήσει να αγωνιστεί με την ομάδα των Σίξερς, καθώς οι εξετάσεις δεν ήταν και καλύτερες που θα περίμενε.
Ο Αυστραλός πόιντ φόργουορντ προχώρησε σε νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι το πρόβλημα στη μέση του παραμένει στάσιμο και χωρίς κάποια βελτίωση. Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσει θεραπείες.

Οι ενοχλήσεις του Σίμονς στη μέση ξεκίνησαν στο ματς κόντρα τους Μπακς στις 23 Φεβρουαρίου και όπως τονίζουν στην ομάδα του η επανεκτίμηση της κατάστασής του είναι ορισμένη σε δύο εβδομάδες. Ακόμα και καλύτερα να πηγαίνει, ο Σίμονς θα αργήσει για αρκετό ακόμα διάστημα και ουσιαστικά παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook