Χετάφε- Σεβίλλη 0-3

Η Σεβίλλη πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, μετέτρεψε το… ντέρμπι με τη Χετάφε σε θρίαμβο και έφυγε νικήτρια από το «Αλφόνσο Πέρεθ» με σκορ 3-0. Οι δύο ομάδες προέρχονταν αμφότερες από αγώνες για το Europa League, κάτι που φάνηκε στα πρώτα λεπτά, παρουσιάζοντας σημάδια κόπωσης. Παρόλα αυτά το ματς είχε ρυθμό, αλλά όχι και φάσειις. […]

Η Σεβίλλη πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, μετέτρεψε το… ντέρμπι με τη Χετάφε σε θρίαμβο και έφυγε νικήτρια από το «Αλφόνσο Πέρεθ» με σκορ 3-0.

Οι δύο ομάδες προέρχονταν αμφότερες από αγώνες για το Europa League, κάτι που φάνηκε στα πρώτα λεπτά, παρουσιάζοντας σημάδια κόπωσης. Παρόλα αυτά το ματς είχε ρυθμό, αλλά όχι και φάσειις.

Οι Ανδαλουσιανοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Οκάμπος στο 43′ και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το δεύτερο 45λεπτο, βρίσκοντας άλλες δύο φορές δίχτυα.

Φερνάντο στο 67′ και Κουντέ στο 75′, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην Σεβίλλη, για το τελικό 0-3. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Χούλιεν Λοπετέγκι προσπέρασε τη Χετάφε (στο +1) και ανέβηκε στην τρίτη θέση της La Liga.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook