Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 9-15

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την ήττα στο Παπαστράτειο με 15-9. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και ηττήθηκε από τους Ισπανούς. Μια ήττα που είχε ως αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να πέσουν από την κορυφή του Α ομίλου. Η εικόνα του αγώνα: Οι […]

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την ήττα στο Παπαστράτειο με 15-9.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και ηττήθηκε από τους Ισπανούς. Μια ήττα που είχε ως αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να πέσουν από την κορυφή του Α ομίλου.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου προηγήθηκαν με 4-1, ενώ έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +4 (2-6).

Στην τρίτη περίοδο οι Ισπανοί ανέβασαν τη διαφορά στα 6 γκολ (2-8), με τον Ολυμπιακό να μαζεύει τη διαφορά (6-9). Στο τέταρτο οκτάλεπτο η Μπαρτσελονέτα ήταν πιο αποτελεσματική και πετυχαίνοντας έξι γκολ επικράτησε με 15-9 των Πειραιωτών.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας του Ολυμπιακού μετά από τον Απρίλιο του 2017. Επόμενος αντίπαλος για τους Ερυθρόλευκους η Σπαντάου την Τετάρτη 4/3 στις 19:00.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 4-3, 3-6.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μίτροβιτς 3, Ζιβογίνοβιτς

Μπαρτσελονέτα (Ζέσους Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Ντε Τόρο, Γκρανάδος 3, Μούνιαριθ 4, Μποντέγκας, Λαρούμπε, Άλεξιτς 1, Φερνάντες, Ταχούλ 1, Περόνε 5, Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λινάρες

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook