Μπέτις – Μαγιόρκα 3-3: Ματσάρα στην Ανδαλουσία, άτυχος ο Κούτρης

Έπειτα από καταπληκτικό παιχνίδι στην Ανδαλουσία, με εναλλαγές σκορ και… συναισθημάτων, Μπέτις και Μαγιόρκα ήρθαν ισόπαλες 3-3 με τον Κούτρη να κάνει ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα αλλά να στέκεται εξαιρετικά άτυχος. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έκανε πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Μπέτις, ενώ στο ημίωρο αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού. Η Μαγιόρκα κατάφερε […]

Έπειτα από καταπληκτικό παιχνίδι στην Ανδαλουσία, με εναλλαγές σκορ και… συναισθημάτων, Μπέτις και Μαγιόρκα ήρθαν ισόπαλες 3-3 με τον Κούτρη να κάνει ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα αλλά να στέκεται εξαιρετικά άτυχος.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ έκανε πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Μπέτις, ενώ στο ημίωρο αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού. Η Μαγιόρκα κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Μπέτις κατάφερε να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί με 3-2 πριν την ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

Στο 16’ ο Ερνάντεθ έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει ο Κανάλες τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι. Στο 27’ η Μαγιόρκα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μπούντιμιρ, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε νέο πέναλτι υπέρ της Μπέτις για να έρθει το 2-2 από τα πόδια του Φεκίρ.

Η Μπέτις είχε δοκάρι στο φινάλε του πρώτου μέρους και είδε τον Χοακίν να πετυχαίνει το 3-2 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, πριν έρθει ο δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, Κούμπο, για να διαμορφώσει στο 70’ το τελικό 3-3.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook