Σωκράτης: «Το να επιστρέφω σε ελληνικό γήπεδο είναι ξεχωριστή στιγμή» (pic)

Η επίσκεψη της Άρσεναλ στο Φάληρο δεν ήταν ξεχωριστή μόνο για το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι θα αγωνίζονταν στο «Γ.Καραϊσκάκης» για πέμπτη φορά, αλλά και για το ότι θα πατούσε χορτάρι ελληνικού γηπέδου για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ από την πρώτη στιγμή μίλησε με κολακευτικά λόγια για […]

Η επίσκεψη της Άρσεναλ στο Φάληρο δεν ήταν ξεχωριστή μόνο για το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι θα αγωνίζονταν στο «Γ.Καραϊσκάκης» για πέμπτη φορά, αλλά και για το ότι θα πατούσε χορτάρι ελληνικού γηπέδου για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας στόπερ από την πρώτη στιγμή μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες, τους οποίους στη συνέντευξη τύπου χαρακτήρισε την «καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

O Σωκράτης αγωνίστηκε στην χτεσινή αναμέτρηση, όπου η ομάδα του κατέκτησε ένα διπλό που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης και σήμερα έκανε ανάρτηση στα social media , εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία.

Όσο για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν προς στο τέλος της αναμέτρησης, ανέφερε ότι δεν τον… αγγίζουν, χαρακτηρίζοντας τες «μικρές παραφωνίες».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναισθήματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Κάποιες μικρές παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναίσθηματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Καποιες μικρες παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sokratis Papastathopoulos (@sokratispapa.official) στις

© Πηγή: to10.gr