Βεζένκοφ: «Η νίκη αφιερωμένη στους απόντες»

Από τους παίκτες που έχουν αναλάβει ευθύνες για τον Ολυμπιακό, μετά τα τόσα προβλήματα τραυματισμών, είναι με διαφορά ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, είναι ο παίκτης-κλειδί για τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην επίθεση της ομάδας του και δίνει και την… ψυχή του σε κάθε κατοχή των Ερυθρόλευκων. Μετά τη […]

Από τους παίκτες που έχουν αναλάβει ευθύνες για τον Ολυμπιακό, μετά τα τόσα προβλήματα τραυματισμών, είναι με διαφορά ο Σάσα Βεζένκοφ.
Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, είναι ο παίκτης-κλειδί για τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην επίθεση της ομάδας του και δίνει και την… ψυχή του σε κάθε κατοχή των Ερυθρόλευκων.

Μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχαμε πολλούς παίκτες-κλειδιά. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και αρκετούς που είχαν ίωση, αλλά πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να τους αφιερώσω τη νίκη. Όλες αυτές οι ημέρες ήταν δύσκολες για εμάς, αλλά παλέψαμε. Όμως, ξέραμε πως όσοι θα έμπαιναν να παίξουν, θα πάλευαν. Είχαμε καρδιά και μυαλό, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Ακόμη κι όταν δεν παίζαμε καλό μπάσκετ, πιστεύω ότι παίξαμε καλή άμυνα για τρία δεκάλεπτα και έτσι πήραμε τη νίκη»

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook