Νικολαΐδης: «Ο κόουτς μου είπε ότι θα είμαι αποστολή, ήμουν έτοιμος από κάθε πλευρά»

O παίκτης που έκλεψε τις εντυπώσεις στο ματς με την Βιλερμπάν ήταν σίγουρα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο 17χρονος γκαρντ «μάγεψε» τους πάντες με την εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο με την Βιλερμπάν, σε ένα ματς όνειρο για τον ίδιο. Ο Νικολαΐδης μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, δηλώνοντας: «Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική ήταν πολύ όμορφα […]

O παίκτης που έκλεψε τις εντυπώσεις στο ματς με την Βιλερμπάν ήταν σίγουρα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο 17χρονος γκαρντ «μάγεψε» τους πάντες με την εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο με την Βιλερμπάν, σε ένα ματς όνειρο για τον ίδιο.

Ο Νικολαΐδης μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, δηλώνοντας: «Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική ήταν πολύ όμορφα που έπαιξα κι έκανε ότι έκανα. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, δεν έχει σημασία η προσωπική μου απόδοση και προχωράμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έκανα κάποια λάθη αλλά προσπάθησα να τα διορθώσω στην άμυνα αμέσως».

Και συνέχισε μιλώντας για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και στα όσα του είχε πει: «Υπήρχαν οι απουσίες, κάναμε προπόνηση κάθε μέρα κι ο κόουτς μου είπε ότι θα είμαι αποστολή και θα χρειαστεί να βοηθήσω. Ήμασταν εννέα παίκτες και έπρεπε όλοι να τα δώσουμε όλα. Ήμουν έτοιμος από κάθε πλευρά».

Όσο για τη συνέχεια της EuroLeague; «Κι εγώ και όλοι στην ομάδα πρέπει να παλέψουμε όλα τα ματς για αν συνεχίσουμε την πορεία μας. Δεν έχει καμία σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook