Οι φίλοι της Γουλβς θέλουν βασικό τον Ποντένσε! (pics)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει… κλέψει την παράσταση και στην Αγγλία! Οι οπαδοί της Γουλβς, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι μόλις 3 εβδομάδες στην ομάδα, έχουν αγαπήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της Γουλβς επιθυμούν τη χρησιμοποίηση του Ποντένσε στη βασική ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ, στο πλαίσιο […]

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει… κλέψει την παράσταση και στην Αγγλία!

Οι οπαδοί της Γουλβς, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι μόλις 3 εβδομάδες στην ομάδα, έχουν αγαπήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της Γουλβς επιθυμούν τη χρησιμοποίηση του Ποντένσε στη βασική ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Ποντένσε έχει ήδη 2 συμμετοχές στην Premier League και συνολικά 26 λεπτά συμμετοχής, έχοντας δείξει ήδη ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων του και στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις αρκετών οπαδών της Γουλβς, που θέλουν να δουν τον Ποντένσε βασικό το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Εσπανιόλ:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook