Η Φορταλέζα προσκάλεσε την οικογένεια Σαββίδη

Η διοίκηση της Φορταλέζα σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία έχουν απευθύνει πρόσκληση σε Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Φορταλέζα με την Ιντεπεντιέντε για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση από την οικογένεια Σαββίδη κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Αν είναι θετική […]

Η διοίκηση της Φορταλέζα σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία έχουν απευθύνει πρόσκληση σε Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Φορταλέζα με την Ιντεπεντιέντε για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση από την οικογένεια Σαββίδη κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Αν είναι θετική τότε θα τρέξουν οι εξελίξεις, για την απόκτηση της βραζιλιάνικης ομάδας από την οικογένεια Σαββίδη. Ο πρόεδρος της Φορταλέζα Μαρσέλο Παζ, που είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του ομογενή επιχειρηματία περιμένει να συζητήσει με την οικογένεια Σαββίδη και πιστεύει πως θα υπάρξει θετική κατάληξη.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook