Ολυμπιακός: Στην Ουγγαρία για το πρώτο ματς με την Μπεκεσκάμπα

Στην Ουγγαρία για το πρώτο παιχνίδι με την Μπεκεσκάμπα για τη φάση των «8» του Challenge Cup βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες το βράδυ της Τρίτης (18/2, 19:30) θα αντιμετωπίσουν την ουγγρική ομάδα, με στόχο να πραγματοποιήσουν το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για […]

Στην Ουγγαρία για το πρώτο παιχνίδι με την Μπεκεσκάμπα για τη φάση των «8» του Challenge Cup βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες το βράδυ της Τρίτης (18/2, 19:30) θα αντιμετωπίσουν την ουγγρική ομάδα, με στόχο να πραγματοποιήσουν το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την ημιτελική φάση, αποκτώντας το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Τρίτη (3/3, 17:30). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει της αναμέτρησης με την Μπεκεσκάμπα ανέφερε: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ουγγαρία. Η Μπεκεσκάμπα είναι μια καλή ομάδα και θα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, ερχόμαστε από δυνατούς αγώνες και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, που θα μας δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά καθώς έχουμε τον δεύτερο αγώνα στο Ρέντη».

Η Σάσκια Χίπε δήλωσε από την πλευρά της τα εξής: «Η προσοχή μας είναι πλέον μόνο στον αγώνα κόντρα στην Μπεκεσκάμπα. Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα. Είναι πολύ καλό ότι πήγαμε μια μέρα νωρίτερα στην Ουγγαρία καθώς έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Είναι καλό για εμάς που το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στη συνέχεια στην έδρα μας για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης».

© Πηγή: to10.gr