Παρουσιάζεται ο Ρεϊνίερ από τη Ρεάλ

Στη Μαδρίτη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεϊνίερ, ο οποίος κόστισε στους «Μερένχες» το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βραζιλιάνος βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής το ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά, με αποτέλεσμα η ενσωμάτωσή του στην ομάδα της Μαδρίτης να πάρει παράταση. Πλέον, όμως ο 18χρονος […]

Στη Μαδρίτη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεϊνίερ, ο οποίος κόστισε στους «Μερένχες» το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βραζιλιάνος βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής το ομάδας για το προολυμπιακό τουρνουά, με αποτέλεσμα η ενσωμάτωσή του στην ομάδα της Μαδρίτης να πάρει παράταση.

Πλέον, όμως ο 18χρονος είναι έτοιμος για να παρουσιαστεί από τους Μαδριλένους, κάτι που αναμένεται να συμβεί την προσεχή Τρίτη (18/2). Σήμερα ο νεαρός διεθνής άσος θα παρευρεθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να παρακολουθήσει από κοντά την καινούργια του ομάδα απέναντι στην Θέλτα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga.

Σε πρώτη φάση, πάντως, ο Ρεϊνίερ θα ενσωματωθεί στην Καστίγια, όπου θα πάρει τις απαραίτητες ευκαιρίες να αποδείξει πως μπορεί στο μέλλον να βρίσκεται στις επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν.

© Πηγή: to10.gr