Πάου για Κόμπε: «Πήγα σπίτι και άρχισα να κλαίω»

Δεν είναι μόνο οι όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί αλλά και τα δύο δαχτυλίδια του πρωταθλητή του ΝΒΑ το 2009 και το 2010. Πάου Γκασόλ και  Κόμπε Μπράιαντ αγωνίστηκαν μαζί για έξι σεζόν στους Λέικερς και τους σύνδεε μία δυνατή φιλία. Ο τεράστιος Πάου, μιλώντας στους «LA Times» για τον χαμό του φίλου του ήταν […]

Δεν είναι μόνο οι όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί αλλά και τα δύο δαχτυλίδια του πρωταθλητή του ΝΒΑ το 2009 και το 2010. Πάου Γκασόλ και  Κόμπε Μπράιαντ αγωνίστηκαν μαζί για έξι σεζόν στους Λέικερς και τους σύνδεε μία δυνατή φιλία.

Ο τεράστιος Πάου, μιλώντας στους «LA Times» για τον χαμό του φίλου του ήταν συγκλονιστικός. Αποκάλυψε ότι κλείστηκε στο σπίτι του από την στιγμή που το έμαθε, ενώ μίλησε μόνο με τον GM της ομάδας του Λος Άντζελες, Ρομπ Πελίνκα.

Συγκεκριμένα είπε: «Πήγα σπίτι και απλά άρχισα να κλαίω. Ήταν δύσκολο να βρω λέξεις, δεν μπορούσα να μιλήσω για μέρες. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μίλησα ήταν ο Ρομπ Πελίνκα. Ήταν ο πρώτος και με αυτόν βρήκα τη δύναμη να μιλήσω, απλά για να μάθω τί είχε γίνει και ποιος άλλος ήταν μέσα στο ελικόπτερο, πώς ήταν η Βανέσα και τα παιδιά. Δεν έφυγα από το σπίτι. Βγήκα από το σπίτι μόνο για τις εξετάσεις στο πόδι μου. Όταν τελείωσα, ταξίδεψα στο Λος Άντζελες. Ήταν δύσκολο στη κατάστασή μου, με τις πατερίτσες και το ειδικό παπούτσι, αλλά έπρεπε να είμαι κοντά στην οικογένεια. Το ένιωθα λάθος να λείπω».

© Πηγή: to10.gr