Η McLaren έγινε… πορτοκαλί! (pic+vid)

Ασημένια βέλη; Last year. Φέτος θα είναι πορτοκαλί και μπλε. Η McLaren αποχωρίζεται το παραδοσιακό ασημί, με την MCL35 να είναι βαμμένη στο μεγαλύτερο μέρος της με πορτοκαλί χρώμα, ενώ στα πλαϊνά, στα «φτερά» στο μπροστινό μέρος και στην αεροτομή θα είναι μπλε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μπροστινό μέρος του μονοθεσίου είναι στενότερο από ότι πέρσι, ενώ αλλαγές σημειώνονται και στην εισαγωγή του αέρα. Δίδυμο της McLaren για τη νέα χρονιά θα είναι οι  Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή.

Βέβαια, κάτι φαντάζει είναι πολύ δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, με τους ανθρώπους της ομάδας να οριοθετούν ως στόχο την 3η με 4η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η φετινή θα είναι η τελευταία χρονιά που η McLaren θα χρησιμοποιεί κινητήρες τη Renault, καθώς από του χρόνου θα επιστρέψει στη Mercedes, ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι οδηγοί της McLaren και φωτογραφίες από το μονοθέσιο:

Ο Κάρλος Σάινθ δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: «Ήμουν πολύ κοντά στην εξέλιξη του νέου μας αυτοκινήτου όλο το χειμώνα και γνωρίζω πόσο πάθος είχαμε και πόση προσπάθεια καταβάλαμε για το τελικό αποτέλεσμα. Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι η σεζόν του 2020 είναι απλώς η μετάβαση από τους παλιούς στους νέους κανονισμούς. Ωστόσο στη McLaren πατήσαμε το κουμπί του reset από την καρό σημαία του Άμπου Ντάμπι και δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου μας».

Από την πλευρά του ο Λάντο Νόρις συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η MCL35 είναι πανέμορφη με τα νέα γραφικά της. Οι οπαδοί μας θα τη λατρέψουν, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα την οδηγήσω για πρώτη φορά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και βοηθήσαμε όλοι, από τους μηχανικούς, την ομάδα σχεδιασμού, την ομάδα κατασκευής του αυτοκινήτου, τον Κάρλος και εμένα. Είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα το ότι συμμετείχα σε αυτή την εξέλιξη. Η πρώτη μου σεζόν ήταν μια φοβερή εμπειρία και έμαθα πολλά από την ομάδα και τον Κάρλος».

 

© Πηγή: to10.gr