Η συγκινητική ανάρτηση του Καρμέλο για τον Κόμπε (pic)

Ο Καρμέλο Άντονι είχε κάνει δηλώσεις μετά την αναμέτρηση των Μπλέιζερς με τους Πέισερς, μιλώντας για τον θάνατο του Κόμπε λίγες μόλις ώρες μετά το δυστύχημα.

Ωστόσο, το «χτύπημα» που δέχθηκε από το θάνατο του θρύλου των Λέικερς ήταν πολύ μεγάλο και προέβη σε νέα ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Καρμέλο:

«Διάολε αδελφέ. Σιχαίνομαι που θέλω να πω τόσα πολλά, αλλά δεν μπορώ να τα μεταφέρω με λέξεις. Οι στιγμές που έχω τόσα να πω, είναι αυτές που δεν μπορώ να μιλήσω. Ουρλιάζω μέσα μου, αλλά δεν μπορώ να ακουστώ.

Δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να προσπαθείς να προσποιηθείς ένα χαμόγελο, όταν με σκεπάζει ένα σύννεφο συναισθημάτων. Μόλις μου είχε τηλεφωνήσει πως θα ερχόσουν την Παρασκευή να με δεις να παίζω και πως ήσουν περήφανος για μένα λέγοντας: «Ανεξάρτητα από όλα, μείνε αληθινός με τον εαυτό σου, μείνε ο ίδιος».

Γελάσαμε για το πόσο σκληρά δούλευες με την Τζίτζι και τις συμπαίκτριες της και σου είπα να τις δώσεις ένα ρεπό.

Ο πόνος είναι σχεδόν αβάσταχτος πρωταθλητή. Γιατί εσύ αδελφέ; Γιατί η Τζίτζι; Γιατί να μείνει η Βανέσα με τέτοιο πόνο και λύπη; Γιατί; Δεν θα βγάλει ποτέ νόημα για μένα.

Ξέρω πως δεν πρέπει να αμφισβητώ το θέλημα του Θεού. Ξέρω πως ο Θεός δεν κάνει λάθη. Φαίνεται πως πάντα βρέχει δυνατά σε αυτούς που αξίζουν τον ήλιο.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που απλά δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο μέσα σου. Είναι μία από αυτές. Θα συνεχίσουμε να σε αγαπάμε. Να λείπεις σε όλους. Κανείς δεν θα σε ξεχάσει. Η κληρονομιά σου θα ζει για πάντα. Η φιλία μας δεν θα ξεχαστεί. Ξέρω πως θα βρίσκεσαι κοντά, ακόμα κι αν δεν σε βλέπω.

Ειρήνη σε σένα βασιλιά. Δεν υπάρχουν αντίο. Όπου και να βρίσκεσαι θα υπάρχεις στις καρδιές μας».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook