Μπόρνμουθ- Άρσεναλ 1-2

H Άρσεναλ έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αλλά εν τέλει πήρε την  πρόκριση στους «16» του FA CUP, νικώντας 2-1 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Στον επόμενο γύρο οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν την Νορθάμπτον, σε μια κλήρωση που τους ανοίγει το δρόμο για την οκτάδα. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τους Σακά και […]

H Άρσεναλ έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αλλά εν τέλει πήρε την  πρόκριση στους «16» του FA CUP, νικώντας 2-1 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας. Στον επόμενο γύρο οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν την Νορθάμπτον, σε μια κλήρωση που τους ανοίγει το δρόμο για την οκτάδα.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τους Σακά και Νκέτια να σκοράρουν στο 5′ και στο 26′, δίνοντας από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης στους Λονδρέζους.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, η Άρσεναλ κράτησε με σχετική άνεση το προβάδισμα, αλλά στις καθυστερήσεις (94′) ο Σάριτζ έδωσε προσωρινό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Οι «κανονιέρηδες» όμως άντεξαν και πήραν μια πρόκριση που θα βοηθήσει πρωτίστως την ψυχολογία τους. Βασικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σε μια βραδιά που ο Μικέλ Αρτέτα έκανε εκτεταμένο ροτέισον.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook