Στην Ρώμη με… στόχο το Τόκιο ο Ιακωβίδης

Στην Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αρσης Βαρών βρίσκεται ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το προσεχές καλοκαίρι και θα επιδιώξει να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση, που θα του δώσει πολύτιμους βαθμούς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι βαθμολογούμενο και ο Ιακωβίδης θα αγωνιστεί […]

Στην Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αρσης Βαρών βρίσκεται ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το προσεχές καλοκαίρι και θα επιδιώξει να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση, που θα του δώσει πολύτιμους βαθμούς.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι βαθμολογούμενο και ο Ιακωβίδης θα αγωνιστεί στα 89κ. Να θυμίσουμε ότι ο αθλητής του Παναθηναϊκού ήταν ο μοναδικός που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέϊρο (2016).

Ο Ιακωβίδης θα αγωνιστεί την Τετάρτη στις 18:00 (ώρα Ελλάδας). Στην «αιώνια πόλη» βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Χρήστος Τριφύλλης. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Τριφύλλη, καθώς θα είναι ο πρώτος του αγώνας ως πρώτος ομοσπονδιακός προπονητής.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook