Πλατεία με το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ στην Ιταλία

Ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος, δεν υπάρχει σημείο που να μην γίνονται αναφορές στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην νιώθει σαν να έχασε… κάποιον δικό του. Δεν θα μπορούσε να λείψει η πόλη, που ο Κόμπε μεγάλωσε, η πόλη που έκανε το πρώτα του βήματα, που έπαιζε με τους συνομήλικους. Ο […]

Ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος, δεν υπάρχει σημείο που να μην γίνονται αναφορές στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην νιώθει σαν να έχασε… κάποιον δικό του. Δεν θα μπορούσε να λείψει η πόλη, που ο Κόμπε μεγάλωσε, η πόλη που έκανε το πρώτα του βήματα, που έπαιζε με τους συνομήλικους. Ο δήμαρχος της Ρέτζιο Εμίλια ανακοίνωσε ότι μια πλατεία θα πάρει το όνομά του.

Οι ιταλικές του ρίζες κάνουν τους γείτονές μας να νιώθουν πολύ πιο κοντά στον «θρύλο» που… έφυγε. Η νέα πλατεία, η οποία θα βρίσκεται μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, θα φέρει το όνομα «Κόμπι Μπράιαντ», έτσι ώστε να μην σβηστεί ποτέ από τη μνήμη των κατοίκων και των επισκεπτών της Ρέτζιο Εμίλια η μνήμη του αδικοχαμένου πρώην σταρ του ΝΒΑ.

Είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που θα πάρει το όνομά του (ενδεχομένως θα υπάρξει και κάποιου είδους μνημείο, που να παραπέμπει στον Κόμπι Μπράιαντ) θα γίνει πόλος έλξης για τους τουρίστες κι ένα από τα μέρη που θα θέλουν όλοι να φωτογραφηθούν, δίχως αυτό να σημαίνει ότι το κίνητρο του δημάρχου της πόλης είναι εμπορικό κι όχι ανθρώπινο. Είναι, βέβαιο, ότι τις αμέσως επόμενες ώρες και ημέρες, θα υπάρξουν πολλές ανάλογες κινήσεις, για έναν άνθρωπο που μάγεψε ως παίκτης και συγκλόνισε με τον χαμό του.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook