Άντονι: «Έτσι όπως τον ήξερα, θα ήθελε να παίξω»

Ο Καρμέλο Άντονι μετά το ματς των Μπλέιζερς με τους Πέισερς, τόνισε ότι ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας του καθώς δυσκολεύτηκα να μείνει συγκεντρωμένος και συναισθηματικά δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά έτσι όπως γνώριζε τον Κόμπε θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό το ματς. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρμέλο Άντονι: «Πιθανότατα έπαιξα το δυσκολότερο […]

Ο Καρμέλο Άντονι μετά το ματς των Μπλέιζερς με τους Πέισερς, τόνισε ότι ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας του καθώς δυσκολεύτηκα να μείνει συγκεντρωμένος και συναισθηματικά δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά έτσι όπως γνώριζε τον Κόμπε θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρμέλο Άντονι:

«Πιθανότατα έπαιξα το δυσκολότερο παιχνίδι της καριέρας μου. Ήταν δύσκολο. Έτσι όπως τον ήξερα, θα ήθελε να παίξω. Η φιλία μας και η σχέση μας ήταν πιο βαθιά από το μπάσκετ. Ήταν οικογένεια. Το μπάσκετ ήταν το τελευταίο κομμάτι ένωσης.

Ήμουν στο κρεβάτι με τον γιο μου και με πήρε η γυναίκα μου κλαίγοντας… όλα σκοτείνιασαν. Δυσκολεύτηκα να μείνω συγκεντρωμένος. Συναισθηματικά δεν ήμουν εδώ. Δεν σκεφτόμουν το μπάσκετ. Έπρεπε να το κάνω, είμαι επαγγελματίας».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook