Σετιέν: «Ίσως να μην έχω εξηγήσει καλά τις οδηγίες μου στους παίκτες»

Ο προπονητής άλλαξε αλλά η εικόνα της Μπαρτσελόνα παρέμεινε ίδια με την ομάδα του Κίκε Σετιέν να παρουσιάζει το γνωστό κάκιστο αγωνιστικό της πρόσωπο σε εκτός έδρας αναμέτρηση και μοιραία ήρθε η ήττα από την Βαλένθια. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για τον Σετιέν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» με τον ίδιο πάντως να τονίζει […]

Ο προπονητής άλλαξε αλλά η εικόνα της Μπαρτσελόνα παρέμεινε ίδια με την ομάδα του Κίκε Σετιέν να παρουσιάζει το γνωστό κάκιστο αγωνιστικό της πρόσωπο σε εκτός έδρας αναμέτρηση και μοιραία ήρθε η ήττα από την Βαλένθια.

Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για τον Σετιέν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» με τον ίδιο πάντως να τονίζει πω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς από τους παίκτες του και ότι ίσως εκείνος να μην τους έχει εξηγήσει καλά τις οδηγίες του.

«Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τις οδηγίες καλά. Ίσως κι εγώ να μην τις έχω εξηγήσει καλά. Σε κανένα δεν άρεσε αυτό που είδε. Η Βαλένθια μας εξέθεσε, μας έκλεισε καλά. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Αφήσαμε να περάσουν πολλές πάσες, δε δουλέψαμε καθόλου σε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Στο δεύτερο, βελτιωθήκαμε κάπως και είχαμε τη δυνατότητα να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά αυτό, δεν είναι αρκετό για εμάς. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς. Έχω δει πόσο αφοσιωμένοι είναι οι παίκτες μου» ανέφερε συγκεκριμένα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook