H Λειψία ανακοίνωσε τον Ντάνι Όλμο (pic)

Μετά τον Έρλινγκ Χάαλαντ, άλλο ένα ταλέντο καταλήγει στα χέρια της Bundesliga, αλλά αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό της Ντόρτμουντ αλλά της Λειψίας. Ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, υπέγραψε για 4,5 χρόνια (μέχρι το 2024) με την Red Bull, με την μεταγραφή του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να κοστίζει 35 […]

Μετά τον Έρλινγκ Χάαλαντ, άλλο ένα ταλέντο καταλήγει στα χέρια της Bundesliga, αλλά αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό της Ντόρτμουντ αλλά της Λειψίας.

Ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, υπέγραψε για 4,5 χρόνια (μέχρι το 2024) με την Red Bull, με την μεταγραφή του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να κοστίζει 35 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Όλμο είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τους προηγούμενους μήνες είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της  Μπαρτσελόνα αλλά και της Μίλαν.

Φέτος εντυπωσίασε στο Champions League μετρώντας 5 γκολ και 4 ασίστ σε 11 εμφανίσεις σε ομίλους και προκριματικά, ενώ συνολικά έχει 8 τέρματα και 7 ασίστ σε 22 παιχνίδια.

H ανακοίνωση της Λειψίας:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook