Μπορούσια Ντόρτμουντ – Κολωνία 5-1

Την προηγούμενη βδομάδα μπήκε στο γήπεδο στο 56′ και μετά από 23 λεπτά είχε κάνει χατ -τρικ. Σήμερα μάλλον δεν του έφτασε ο χρόνος, καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65′ και με το σκορ στο 3-1 υπέρ της Ντόρτμουντ. Οπότε πέτυχε μόλις δύο γκολ. Το πάρτι ξεκίνησε μόλις στο πρώτο λεπτό στη Βεστφαλία, καθώς […]

Την προηγούμενη βδομάδα μπήκε στο γήπεδο στο 56′ και μετά από 23 λεπτά είχε κάνει χατ -τρικ. Σήμερα μάλλον δεν του έφτασε ο χρόνος, καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65′ και με το σκορ στο 3-1 υπέρ της Ντόρτμουντ. Οπότε πέτυχε μόλις δύο γκολ.

Το πάρτι ξεκίνησε μόλις στο πρώτο λεπτό στη Βεστφαλία, καθώς ο Ράφαελ Γκερέιρο άνοιξε το σκορ έπειτα από πάσα του Σάντσο. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Χούμελς βρήκε τον Ρόις στην πλάτη της άμυνας της Κολωνίας και ο αρχηγός της Ντόρτμυντ πέτυχε το τέρμα, το οποίο αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά μετά την εξέταση του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ ο Τζέιντον Σάντσο έκανε το 3-0 με πολύ ωραία ενέργεια μετά από πάσα του Ρόις. Η Κολωνία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τέρμα του Ουτ στο 64′ και κάπου εκεί πέρασε στο ματς ο Νορβηγός killer.

Ο Χάαλαντ στο 77′ έκανε το 4-1 από κοντά μετά από ασθενή απόκρουση του Χορν, ενώ 10 λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο τέρμα αφού πέρασε και τον Χορν και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ακάνζι, Χακίμι, Μπραντ, Βίτσελ, Γκερέιρο, Αζάρ (65’Χάλαντ), Σάντσο (89’Ρέινα), Ρόις (80’Νταούντ).

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Εχιζίμπουε (74’Μοντέστ), Μπορνόου, Τζίχος, Κάτερμπαχ, Σκιρί, Έκτορ, Τίλμαν (46’Κάιντς), Ουτ (80’Ρετσμπετσάι), Γιάκομπς, Κόρδοβα

Αναλυτικά, η 19η αγωνιστική:

Παρασκευή 24/1
Ντόρτμουντ-Κολωνία 5-1

Σάββατο 25/1
Γκλάντμπαχ-Μάιντς (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία
Φράιμπουργκ-Πάντερμπορν
Ουνιόν Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε (19:30)

Κυριακή 26/1
Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ (16:30)
Λεβερκούζεν-Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:00)

Τα highlights της αναμέτρησης:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook