Σάκκαρη: «Πάλεψα πολύ για να είμαι σε 4ο γύρο Grand Slam»

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στους «16» του Australian Open για πρώτη φορά στην καριέρα της κερδίζοντας τη Μάντισον Κις με 2-0 σετ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για τη νίκη της και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την πρόκριση της για πρώτη φορά σε 4ο […]

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στους «16» του Australian Open για πρώτη φορά στην καριέρα της κερδίζοντας τη Μάντισον Κις με 2-0 σετ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για τη νίκη της και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την πρόκριση της για πρώτη φορά σε 4ο γύρο Grand Slam. Ακόμα, η Σάκκαρη εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τους προπονητές της, τους Έλληνες και φυσικά την μαμά και τον μπαμπά της!

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε τέταρτο γύρο Grand Slam. Δούλεψα πολύ. Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες που ήταν εδώ, αλλά και γενικότερα το κοινό. Ευχαριστώ τους προπονητές μου την μαμά μου αλλά και τον μπαμπά μου.

Θέλω να χαρώ τη σημερινή μου επιτυχία και να αρχίσω να σκέφτομαι το ματς του επόμενου γύρου από αύριο. Έχω ξαναπαίξει με την Κβίτοβα και αρχικά θέλω να ευχαριστηθώ το ματς».

© Πηγή: to10.gr