Οριστικό: Ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Πάουελ!

Ένας ακόμα σοβαρός τραυματισμός στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Στο παιχνίδι των Μάβερικς με τους Κλίπερς, ο Ντουάιτ Πάουελ τραυματίστηκε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό. Δυστυχώς το ιατρικό ανακοινωθέν της ομάδας του Ντάλας επιβεβαίωσε στο 100% την ανησυχία καθώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Πάουελ. Η ομάδα […]

Ένας ακόμα σοβαρός τραυματισμός στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Στο παιχνίδι των Μάβερικς με τους Κλίπερς, ο Ντουάιτ Πάουελ τραυματίστηκε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν πως πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Δυστυχώς το ιατρικό ανακοινωθέν της ομάδας του Ντάλας επιβεβαίωσε στο 100% την ανησυχία καθώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Πάουελ.

Η ομάδα του Ντάλας ανακοίνωσε και επίσημα ότι «ο Ντουάιτ Πάουελ έσκισε τον αχίλλειο τένοντα στο δεξί του πόδι. Ο τραυματισμός έγινε στην πρώτη περίοδο του αγώνα με τους Κλίπερς στις 21 Ιανουαρίου 2020. Αυτή τη στιγμή γίνεται εκτίμηση των επιλογών όσον αφορά τη χειρουργική επέμβαση και θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση».

 

© Πηγή: to10.gr