Άρης… Βίρτους είναι ένας Μαρμπλ δρόμος

Τον γνωρίσαμε όταν φορούσε τη φανέλα του Άρη, σωματείο το οποίο υπηρέτησε για σχεδόν τρία χρόνια. Ένας αξιοπρόσεκτος γκαρντ/φόργουορντ, που «δέθηκε» με τον κόσμο του «Αυτοκράτορα». Ο λόγος για τον Ντέιβιν Μαρμπλ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στη Βίρτους Μπολόνια. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλησε να προσθέσει ενέργεια κι εμπειρία, στην […]

Τον γνωρίσαμε όταν φορούσε τη φανέλα του Άρη, σωματείο το οποίο υπηρέτησε για σχεδόν τρία χρόνια. Ένας αξιοπρόσεκτος γκαρντ/φόργουορντ, που «δέθηκε» με τον κόσμο του «Αυτοκράτορα». Ο λόγος για τον Ντέιβιν Μαρμπλ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλησε να προσθέσει ενέργεια κι εμπειρία, στην ομάδα που έχει βάλει ψηλά τον πήχη, καθώς θέλει την επόμενη σεζόν να… κοιτάξει ψηλότερα και να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωλίγκα, γι’ αυτό και… τεντώνει το ρόστερ της.

Η Βίρτους, που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μαρμπλ, βρίσκεται στον 5ο (δύσκολο) όμιλο και διεκδικεί την πρόκριση απέναντι σε Παρτιζάν και Νταρουσάφακα. Η παρέα του Τεόντοσιτς και του Βινς Χάντερ, είναι από τις πιο ακριβές στο Eurocup.

Στα 28 του ο Μαρμπλ έρχεται από τη θυγατρική ομάδα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με καλά στατιστικά (12,4 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ), αν κι όλοι γνωρίζουν πως τα νούμερα στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ δεν περιγράφουν με ακρίβεια την αλήθεια, για την κατάσταση ενός παίκτη, δείχνουν πάντως κάτι.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook