Australian Open: Με Ράονιτς στους «32» ο Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «32» του Australian Open, χωρίς να αγωνιστεί, καθώς ο Φίλιπ Κολσράιμπερ αποσύρθηκε λόγω ενός τραυματισμού στους κοιλιακούς. Έτσι ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει το ταξίδι του στο τουρνουά της Μελβούρνης και μάλιστα χωρίς κόπο. Στο τρίτο γύρο λοιπόν ο Στέφανος θα κοντραριστεί με τον Μίλος Ράονιτς για την πρόκριση στους «16» […]

O Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «32» του Australian Open, χωρίς να αγωνιστεί, καθώς ο Φίλιπ Κολσράιμπερ αποσύρθηκε λόγω ενός τραυματισμού στους κοιλιακούς.

Έτσι ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει το ταξίδι του στο τουρνουά της Μελβούρνης και μάλιστα χωρίς κόπο. Στο τρίτο γύρο λοιπόν ο Στέφανος θα κοντραριστεί με τον Μίλος Ράονιτς για την πρόκριση στους «16» καλύτερους στην Αυστραλία.

Με τον Έλληνα θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του την Παρασκευή, ενώ χαρακτηρίζεται το παιχνίδι του από το πολύ καλό σερβίς που διαθέτει, κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Στο Australian Open έχει να επιδείξει την συμμετοχή του στον ημιτελικό του 2016 ενώ το 2015, το 2017 και το 2019 έφτασε στους «8».

Για να φτάσει στους «32» ο Ράονιτς επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-2 του Κριστιάν Γκαρίν στον 2ο γύρο χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook