Μάβερικς – Κλίπερς 107-110

Οι Κλίπερς έδειξαν χαρακτήρα στο Ντάλας και με τον Λέοναρντ να κάνει ένα μεγάλο double-double πήραν τη νίκη με 110-107 επί των Μάβερικς, παράτο γεγονός ότι δεν είχαν στη διάθεση τους τον Πολ Τζορτζ. Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με πολύ έντονο άρωμα playoffs οι Κλίπερς κατάφεραν να υποτάξουν το Ντάλας, με τον Καουάι Λέοναρντ να […]

Οι Κλίπερς έδειξαν χαρακτήρα στο Ντάλας και με τον Λέοναρντ να κάνει ένα μεγάλο double-double πήραν τη νίκη με 110-107 επί των Μάβερικς, παράτο γεγονός ότι δεν είχαν στη διάθεση τους τον Πολ Τζορτζ.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με πολύ έντονο άρωμα playoffs οι Κλίπερς κατάφεραν να υποτάξουν το Ντάλας, με τον Καουάι Λέοναρντ να κερδίζει την άτυπη κόντρα με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος και σούπερ σταρ της ομάδας του LA είχαν ίδιο αριθμό πόντων. όμως οι Κλίπερς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και μάλιστα σε μια σπουδαία έδρα.

Συγκεκριμένα, ο Λέοναρντ με 36 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο ηγέτης των Κλίπερς σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Σάμετ να προσθέτει 18 πόντους και τον Γουίλιαμς 16 πόντους.

Για τους Μάβερικς, που έχασαν στην πρώτη περίοδο με σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα τον Ντουάιτ Πάουελ, ο Ντόντσιτς είχε 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ και ο Χάρνταγουεί 12 πόντους, ενώ ο Πορζίνγκις έμεινε στους 10 πόντους με 4/17 σουτ στην επιστροφή του έπειτα από απουσία 10 αγώνων.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook