Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Ερτέλ! (pics)

Ευχάριστο νέο για την Μπαρτσελόνα. Ο Τόμας Ερτέλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο με την Εθνική Γαλλίας, δείχνει πως αφήνει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό του και κοιτάει μπροστά. Ο Γάλλος γκαρντ προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα και σιγά σιγά θα ανεβάζει ρυθμούς για να ενταχθεί στο […]

Ευχάριστο νέο για την Μπαρτσελόνα. Ο Τόμας Ερτέλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο με την Εθνική Γαλλίας, δείχνει πως αφήνει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό του και κοιτάει μπροστά.
Ο Γάλλος γκαρντ προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα της Μπαρτσελόνα και σιγά σιγά θα ανεβάζει ρυθμούς για να ενταχθεί στο πλήρης πρόγραμμα των Καταλανών.

Ετσι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς το επόμενο διάστημα θα τον έχει στην διάθεσή του και θα τον πλαισιώσει με τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος τόσο καιρό ήταν ο μοναδικός πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα, με τον Άνταμ Χάνγκα να έχει αφήσει την θέση του σμολ φόργουορντ και κατά συνθήκη να γίνεται ο «εγκέφαλος» των επιθέσεων της Μπάρτσα.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ερτέλ

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook