Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Μπουντούρης

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ιστιοπλόος Τάσος Μπουντούρης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης οδηγούσε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο Τάσος Μπουντούρης φέρει εκτεταμένα τραύματα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι στο τρακάρισμα ενεπλάκη ακόμα ένας γνωστός άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής του κολυμβητή Σπύρου Γιαννιώτη, Νίκος Γεμέλος, όμως αυτός δεν τραυματίστηκε.

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιακούς Αγώνες-1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-.

Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Ο Τάσος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές κλάσεις με σκάφη «Finn», «Soling» και «Star».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook