Αρχίζει και πάλι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο

Επαναρχίζουν οι εγχώριες, ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Κύπρο, που διεκόπησαν από την περασμένη Παρασκευή (17/1) μετά από απόφαση των διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή, έπειτα από τη βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του διαιτητή, Αντρέα Κωνσταντίνου. Η απόφαση αναστολής της αποχής των διαιτητών, ελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία […]

Επαναρχίζουν οι εγχώριες, ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Κύπρο, που διεκόπησαν από την περασμένη Παρασκευή (17/1) μετά από απόφαση των διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή, έπειτα από τη βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του διαιτητή, Αντρέα Κωνσταντίνου.

Η απόφαση αναστολής της αποχής των διαιτητών, ελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου, Γιώργος Σαββίδη.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Σαββίδης ανακοίνωσε πως θα οριστεί ένα πρόσωπο, ως συνδετικός κρίκος της Κυπριακής Αστυνομίας με την ηγεσία του συνδέσμου διαιτητών.

Το πρόσωπο αυτό θα είναι ο Ανώτερος Αστυνόμος κ. Χριστόφορος Μαυρομάτης, ο οποίος θα έχει ως βασικό ρόλο την προστασία και ασφάλεια των διαιτητών, ενώ παράλληλα θα επωμιστεί το βάρος των καταγγελιών, για παιχνίδια ύποπτα προς χειραγώγηση.

© Πηγή: to10.gr