Γιαννούλης: «Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από τον ΠΑΟΚ, ίσως το καλοκαίρι»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς είναι τιμωρημένος. Στο pree-game του αγώνα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν αγωνίζεται, στα μεταγραφικά σενάρια, αλλά και το αήττητο σερί που «έσπασε». Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης: «Μετά από αρκετό καιρό είμαι εκτός αποστολής και είναι κάπως παράξενο για μένα. […]

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς είναι τιμωρημένος.

Στο pree-game του αγώνα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν αγωνίζεται, στα μεταγραφικά σενάρια, αλλά και το αήττητο σερί που «έσπασε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης:

«Μετά από αρκετό καιρό είμαι εκτός αποστολής και είναι κάπως παράξενο για μένα. Νιώθω καλά και χαίρομαι που παίζω σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Είναι η πρώτη φορά που έχω ένα τέτοιο σερί. Σε κάποια ματς ίσως να βγει η κούραση, αλλά μέσα από τα παιχνίδια βρίσκεις ρυθμό και γίνεσαι ένα με την ομάδα. Όταν ξεκινούσε αυτή η χρονιά, δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι. Τώρα είμαι από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας. Όταν απουσιάζω εγώ και παίζει ο Βιειρίνια, εντάξει… Η ομάδα δε θα έχει κανένα πρόβλημα σήμερα.

Το σύστημα που παίζουμε θέλει δουλειά και τρέξιμο και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν είναι τόσο δύσκολο για μένα. Με ευχαριστεί που βοηθάω και στην επίθεση την ομάδα. Στην αρχή δε μου ήταν τόσο εύκολο, αλλά τώρα πια το έχω συνηθίσει. Σήμερα, αρκεί να ανοίξουμε το σκορ νωρίς, για ανοικτεί και ο αντίπαλος. Πιστεύω δε θα έχουμε πρόβλημα. Ο Αστέρας συνήθως μας δυσκολεύει, αλλά τον κερδίσαμε στην έδρα του και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για τα δημοσιεύματα και το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης: «Διαβάζω το τι γράφεται. Με χαροποιούν όλα, αλλά δεν επηρεάζομαι. Κάνω τη δουλειά μου κι αν θα έρθει κάποια πρόταση από μεγάλη ομάδα, θα μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ και θα το δούμε. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, τα ξεχνάς όλα και κάνεις αυτό που πρέπει. Χρονικά δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω αν είναι να γίνει κάτι, θα είναι καλύτερο και για μένα και για την ομάδα να γίνει το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν αληθεύουν τα νούμερα. Αν μου το έλεγε κάποιος πριν από ένα χρόνο δε θα το πίστευα. Με χαροποιεί και μου δίνει επιπλέον κίνητρο».

Για το αήττητο σερί που «έσπασε»: «Για το σερί, δε νομίζω ότι μας επηρέαζε, δεν το είχαμε τόσο στο μυαλό μας. Ήρθε η ήττα, το αφήσαμε πίσω. Η νίκη με την ΑΕΚ, μας έδωσε μεγάλη ώθηση, όταν δεν κερδίζεις τα ντέρμπι, σε πιάνει ένα άγχος. Κάνουμε καλή δουλειά και φάνηκε αυτό. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play off, όπου θα υπάρχουν μόνο ντέρμπι.

Η ομάδα είναι ίδια με πέρυσι πάνω κάτω. Είχαμε συνηθίσει να παίζουμε το στυλ του Λουτσέσκου. Με την αλλαγή, χρειάστηκε να παίξουμε με έναν νέο τρόπο παιχνιδιού. Δεν έγινε κατευθείαν η αλλαγή και εννοείται ήθελε κάποιο καιρό. Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και πιστεύω στα πλέι οφ θα δώσουμε το 100%».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook