Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα 2-2

Τρίκαλα και Βέροια έφεραν εκτός έδρας ισοπαλίες με Ολυμπιακό Βόλου και ΠΟ Τριγλίας για τη 16η αγωνιστική της Football League και έτσι η διαφορά τους παρέμεινε στους 3 βαθμούς. Τα Τρίκαλα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου από γκολ του Κέρι. Ωστόσο αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 45+2′ της […]

Τρίκαλα και Βέροια έφεραν εκτός έδρας ισοπαλίες με Ολυμπιακό Βόλου και ΠΟ Τριγλίας για τη 16η αγωνιστική της Football League και έτσι η διαφορά τους παρέμεινε στους 3 βαθμούς.

Τα Τρίκαλα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου από γκολ του Κέρι. Ωστόσο αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 45+2′ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Ριζογιάννη, ενώ προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Φάζου. Όμως ο ίδιος παίκτης με γκολ στη σωστή εστία αυτή τη φορά έκανε το 2-2 στο 74′.

Η Βέροια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία των Τρικάλων, αφού έμεινε στο 0-0 με την Τρίγλια.

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με σκορ 2-0 της Καλαμάτας εκτός έδρας και ανέβηκε στη βαθμολογία. Τα γκολ για του Βολιώτες πέτυχε ο Ροχάνο στο 58′ και στο 84′ με εκτέλεση πέναλτι.

Σημαντική νίκη πήρε και ο Διαγόρας επί του Θεσπρωτού χάρη σε δύο γκολ Γλύνου μέσα σε πέντε λεπτά (60′, 65′). Για τον Διαγόρα μείωσε ο Χαρίλαος στο 71′.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook