«Λευκή» ισοπαλία για Καβάλα και Ιωνικό

ΟΦ Ιεράπετρας και Ιωνικός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στο -4 από την κορυφή. Σ΄ένα παιχνίδι μέτριο και με λίγες καλές στιγμές, ο Ιωνικός ήταν αυτός ο οποίος στο 26΄έφτασε κοντά στο 0-1, η κεφαλιά όμως του Κρητικού έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Καραγκιολίδη. Η απάντηση από την ομάδα […]

ΟΦ Ιεράπετρας και Ιωνικός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στο -4 από την κορυφή.

Σ΄ένα παιχνίδι μέτριο και με λίγες καλές στιγμές, ο Ιωνικός ήταν αυτός ο οποίος στο 26΄έφτασε κοντά στο 0-1, η κεφαλιά όμως του Κρητικού έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Καραγκιολίδη.

Η απάντηση από την ομάδα του Τίμου Καβακά ήρθε στο 37΄, με την εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Κουρεπίνη.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί η Ιεράπετρα μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 72΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, για να κάνουν το 1-0 με τον Αποστολόπουλο. Από εκεί και μετά παρά τις όποιες προσπάθειες των ομάδων δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με συνέπεια το 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Καβάλα- Ασπρόπυργος 0-0

Την δυνατότητα να νικήσει και να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχασε η Καβάλα, που έμεινε στο 0-0 με τον Ασπρόπυργο στο «Ανθή Καραγιάννη».

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ σε δύο περιπτώσεις στο 2΄ και στο 24΄ με τους Ζγκούρι και Γκατζολάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα ανέβασε την απόδοση της, κάτι που είχε σαν συνέπεια σε διάστημα εννιά λεπτών να έχει τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, με τον τερματοφύλακα Γκίνη να λέει «όχι» και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του. Στο 73΄ και στο 89΄ η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε δύο ακόμα καλές φάσεις, με τις κεφαλιές των Μαϊδανού και Μαρκόπουλου, αλλά το ματς τελείωσε χωρίς τέρματα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook