Τόμας: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, πρώτος απ’ όλους εγώ»

Σύμφωνα με τον Ντεσόν Τόμας, ο Παναθηναϊκός οφείλει να μάθει από τα λάθη του. Δεν έχει και άδικο αν σκεφτεί ότι οι Πράσινοι είδαν τον… Χάρο με τα μάτια τους στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ζαλγκίρις. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε μετά τη νίκη επί των Λιθουανών ότι: «Ήταν μία δύσκολη νίκη. Είναι μία καλή ομάδα, ήρθε […]

Σύμφωνα με τον Ντεσόν Τόμας, ο Παναθηναϊκός οφείλει να μάθει από τα λάθη του. Δεν έχει και άδικο αν σκεφτεί ότι οι Πράσινοι είδαν τον… Χάρο με τα μάτια τους στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ζαλγκίρις.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε μετά τη νίκη επί των Λιθουανών ότι: «Ήταν μία δύσκολη νίκη. Είναι μία καλή ομάδα, ήρθε και πάλεψε. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή. Έπρεπε να βρεθούμε σε καλό επίπεδο στο πνευματικό κομμάτι. Τους «κλειδώσαμε» αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάναμε μερικά λάθη. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να μάθουμε από αυτά, σε αυτό βάζω και τον εαυτό μου. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη», ανέφερε αρχικά στη κάμερα της Nova, προτού προσθέσει σχετικά με το… απόλυτο στην «διαβολοβδομάδα»:

«Είμαι χαρούμενος. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα έχουμε το ματς στη Πάτρα, έτσι πρέπει να το κοιτάμε»

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook