Λεγανές – Χετάφε 0-3

Το σοκ του αποκλεισμού από την Μπανταλόνα στο Κύπελλο ήταν ικανό να της φέρει προβλήματα και στο πρωτάθλημα. Όμως εκεί η Χετάφε είναι άλλη ομάδα. Ομάδα… μοντέλο. Πήγε στην έδρα της Λεγανές για ένα γειτονικό ντέρμπι, που πάντα κρύβει κινδύνους, μα το μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο από το πρώτο ημίχρονο και πλέον απέχει δύο πόντους […]

Το σοκ του αποκλεισμού από την Μπανταλόνα στο Κύπελλο ήταν ικανό να της φέρει προβλήματα και στο πρωτάθλημα. Όμως εκεί η Χετάφε είναι άλλη ομάδα. Ομάδα… μοντέλο. Πήγε στην έδρα της Λεγανές για ένα γειτονικό ντέρμπι, που πάντα κρύβει κινδύνους, μα το μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο από το πρώτο ημίχρονο και πλέον απέχει δύο πόντους από την τρίτη θέση… φλερτάροντας με το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Χετάφε έδειξε έτοιμη να τελειώσει το ματς πριν καλά – καλά οι παίκτες ζεσταθούν. Κεφαλιά του Καμπρέρα στο 12’, 0-1. Κεφαλιά του Νιόν στο 21’, 0-2. Αντε να το γυρίσει ο αντίπαλος, που άρχισε να βγαίνει δίχως λογική μπροστά και άφηνε κενά πίσω.

Σε μία από τις αντεπιθέσεις, μόλις στο 33’, η Χετάφε τελείωσε οριστικά το ματς. Ο Μολίνα μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον ανενόχλητο Μάτα που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

© Πηγή: to10.gr