Ουγγαρία – Ελλάδα 13-10

Αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών δεν κατάφερε να αποφύγει την πρώτη ήττα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 13-10 από την οικοδέσποινα Ουγγαρία και πλέον την Κυριακή (19/1, 18:30) θα διεκδικήσει απέναντι στη Ρωσία τη δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου. Σε […]

Αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών δεν κατάφερε να αποφύγει την πρώτη ήττα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 13-10 από την οικοδέσποινα Ουγγαρία και πλέον την Κυριακή (19/1, 18:30) θα διεκδικήσει απέναντι στη Ρωσία τη δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου.

Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική ομάδα θα βρίσκεται στους προημιτελικούς της Τρίτης (21/1) κι εκεί θα προσπαθήσει να πετύχει την υπέρβαση που δεν πέτυχε απόψε…

Για τις παίκτριες της Ουγγαρίας η Γκάρντα σημείωσε τέσσερα τέρματα και τρία η Πάρκες. Για την Ελλάδα από δύο γκολ σημείωσαν Ξενάκη. Μαργαρίτα Πλευρίτου και Κότσια.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-2, 2-0, 3-4

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook