Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν 101-74

Ο Σέιν Λάρκιν έχει πάρει από το χέρι τη Εφές και την οδηγεί στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 29 πόντους σε 28:20, συγκεντρώνοντας παράλληλα και 45 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, και ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της τουρκικής ομάδας επί της Βιλερμπάν με 101-74. Από νωρίς φάνηκε ότι το σκορ […]

Ο Σέιν Λάρκιν έχει πάρει από το χέρι τη Εφές και την οδηγεί στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 29 πόντους σε 28:20, συγκεντρώνοντας παράλληλα και 45 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, και ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της τουρκικής ομάδας επί της Βιλερμπάν με 101-74.

Από νωρίς φάνηκε ότι το σκορ της αναμέτρησης θα ανέβει ψηλά αφού η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 35-22. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο και το ημίχρονο έληξε με σκορ 60-45.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 81-63. Το τέλος του αγώνα βρήκε την Εφές να παίρνει μία εύκολη νίκη με 101-74.

Με αυτή τη νίκη η τουρκική ομάδα αποσπάστηκε στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας με δύο νίκες από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook