Χάβερτς: Ο νεότερος ever που πιάνει την… 100άρα (pic)

H Λεβρκούζεν μετά από δύο συνεχόμενες νίκες επί των Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε, ηττήθηκε στην έδρα της Κολονίας με σκορ 2-0. Μπορεί οι «ασπιρίνες» να ηττήθηκαν, αλλά ο επιθετικός της ομάδας, Κάι Χάβερτς έφτασε σε ένα σπουδαίο επίτευγμα. Ο νεαρός Γερμανός έφτασε τις 100 συμμετοχές στην Bundesliga, σε ηλικία 20 ετών και 186 ημερών, όντας […]

H Λεβρκούζεν μετά από δύο συνεχόμενες νίκες επί των Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε, ηττήθηκε στην έδρα της Κολονίας με σκορ 2-0.

Μπορεί οι «ασπιρίνες» να ηττήθηκαν, αλλά ο επιθετικός της ομάδας, Κάι Χάβερτς έφτασε σε ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Ο νεαρός Γερμανός έφτασε τις 100 συμμετοχές στην Bundesliga, σε ηλικία 20 ετών και 186 ημερών, όντας ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία που φτάνει στην επίδοση αυτή. Μάλιστα στα 100 αυτά ματς έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 26 φορές.

Στη λίστα ακολουθεί ο Τίμο Βέρνερ, σε ηλικία 20 ετών 203 ημερών, ενώ ακολουθεί ο Γιούλιαν Ντράξλερ σε ηλικία 20 ετών και 225 ημερών.

Να θυμίσουμε ότι ο Χάβερτς έκανε το ντεμπούτο του στο γερμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λεβερκούζεν απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης, στις 15 Οκτωβρίου του 2016, σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 5 ημερών.

Δείτε αναλυτικά στον πίνακα το Top-5:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook