Αλ Χιλαλ και Μοντερέι στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 1-0 της  Εσπεράνς από την Τυνησία χάρη σε γκολ του Μπαφετίμπι Γκομίς  στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Γάλλος είχε περάσει στο παιχνίδι 8 λεπτά νωρίτερα. Από το 85′ και μετά η Αλ Χιλάλ αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάνο, ο οποίος είδε δύο […]

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 1-0 της  Εσπεράνς από την Τυνησία χάρη σε γκολ του Μπαφετίμπι Γκομίς  στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Γάλλος είχε περάσει στο παιχνίδι 8 λεπτά νωρίτερα.

Από το 85′ και μετά η Αλ Χιλάλ αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάνο, ο οποίος είδε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα 2 λεπτών. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Φλαμένγκο (17/12, 19:30).

Στον άλλο προημιτελικό η Μοντερέι επικράτησε με 3-2 της Ελ Σαντ του Τσάβι. Στο πρώτο ημίχρονο οι Μεξικανοί βρήκαν 2 γκολ από τους Βανγκιόνι και Φούνες Μόρι.

Στο δεύτερο οι παίκτες του Τσάβι αντέδρασαν μείωσαν με τον Μουνετζάχ στο 66′, ωστόσο ο κάρλος Ροντρίγκεζ στο 79′ έκανε το 3-1. Στο 89′ ο Αμντεκαρίμ Χασάν έκανε το 3-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η μεξικανική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του θεσμού (18/12, 19:30).

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook