ΑΣ Καρδίτσας-Ολυμπιακός Β’ (58-49)

Το σερί των 8 συνεχόμενων νικών του Ολυμπιακού Β’ Τράπεζα Πειραιά έσπασε ο Α.Σ. Καρδίτσας, επικρατώντας με 58-49 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, στο νεόκτιστο κλειστό του. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν απογοητευτικοί από την περιφέρεια πετυχαίνοντας 5/33 τρίποντα, με τους γηπεδούχους να τους κλείνουν αμυντικά και να τους αφήνουν στους 15 πόντους στο […]

Το σερί των 8 συνεχόμενων νικών του Ολυμπιακού Β’ Τράπεζα Πειραιά έσπασε ο Α.Σ. Καρδίτσας, επικρατώντας με 58-49 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, στο νεόκτιστο κλειστό του.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν απογοητευτικοί από την περιφέρεια πετυχαίνοντας 5/33 τρίποντα, με τους γηπεδούχους να τους κλείνουν αμυντικά και να τους αφήνουν στους 15 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού ήταν σε κακή μέρα, εν τη απουσία του Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα γιατί είναι τραυματίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι παίκτες όπως ο Αντρέας Πετρόπουλος και ο Βαγγέλης Τζόλος είχαν μαζί 3/17 τρίποντα, δύο παικτες που τραβούν επιθετικά την ομάδα τους από την περιφέρεια. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Κακλαμάνος με 21 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Πετρόπουλος πρόσθεσε 13.

Αυτή ήταν η 6η νίκη της Καρδίτσας στο πρωτάθλημα, με τους Πειραιώτες να υποχωρούν στο 9-2, έχοντας και το -6 να τους ακολουθεί από την προηγούμενη σεζόν.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook