Πριν το μυθικό τακουνάκι του Σουάρες, η Μπαρτσελόνα είχε κρύψει την μπάλα (vid)

Το απίθανο γκολ που πέτυχε ο Λουίς Σουάρες κόντρα στην Μαγιόρκα το περασμένο Σάββατο «τρέλανε» τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο και όχι άδικα. Με μια σπάνια έμπνευση ο Ουρουγουανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων αφήνοντας άπαντες με ανοιχτό το στόμα. Αυτό όμως που ίσως πολλοί δεν πρόσεξαν είναι πως η φάση έχει […]

Το απίθανο γκολ που πέτυχε ο Λουίς Σουάρες κόντρα στην Μαγιόρκα το περασμένο Σάββατο «τρέλανε» τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο και όχι άδικα.

Με μια σπάνια έμπνευση ο Ουρουγουανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων αφήνοντας άπαντες με ανοιχτό το στόμα. Αυτό όμως που ίσως πολλοί δεν πρόσεξαν είναι πως η φάση έχει ξεκινήσει από έναν υπέροχο συνδυασμό των παικτών της Μπαρτσελόνα που θύμισε εποχές τίκι τάκα.

Ο επίσημος λογαριασμός της La Liga στα social media ανέβασε το βίντεο με τη συνεργασία των παικτών του Βαλβέρδε που μέσα σε λίγο χώρο και χρόνο έκρυψαν την μπάλα με τον Σουάρες να την εμφανίζει στα δίχτυα με μοναδικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

A WORK of ART! 🎨Luis Suarez 💙❤ FC Barcelona #LaLigaSantander

Gepostet von LaLiga am Donnerstag, 12. Dezember 2019

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook