Αμφίβολος ο Βίκτορ Κλαβέρ για το ματς με Παναθηναϊκό

Το να συζητάμε για τις απουσίες μιας ομάδας, η οποία έχει από τα πιο γεμάτα ρόστερ της Ευρωλίγκας, μοιάζει να είναι καθ’ υπερβολή, αλλά από την άλλη παίκτες του επιπέδου του Πάνγκος, του Ερτέλ και του Κλαβέρ, μπορούν (όταν είναι καλά) να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα. Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς, παρακολουθεί την […]

Το να συζητάμε για τις απουσίες μιας ομάδας, η οποία έχει από τα πιο γεμάτα ρόστερ της Ευρωλίγκας, μοιάζει να είναι καθ’ υπερβολή, αλλά από την άλλη παίκτες του επιπέδου του Πάνγκος, του Ερτέλ και του Κλαβέρ, μπορούν (όταν είναι καλά) να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα. Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς, παρακολουθεί την πορεία της κατάστασης του Βίκτορ Κλαβέρ, για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Ο δυναμικός παίκτης έχει δίπλα στο όνομά του ένα… ερωτηματικό και μάλλον πρέπει να τον προσθέσουμε στη λίστα των τραυματιών, εκεί όπου βρίσκονται ο Κέβιν Πάνγκος (καθημερινά βελτιώνεται) κι ο Τόμας Ερτέλ, που θα χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει.

Ο Πέσιτς δεν υποτιμά τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται την Παρασκευή, γι’ αυτό και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή το «πράσινο φως» του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Και σε οργανισμούς όπως η Μπαρτσελόνα κάθε τμήμα έχει την αυτονομία και την αξία του και κανείς δεν μπορεί να παρέμβει στη δουλειά του άλλου. Βέβαιο είναι πως ακόμα κι αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Κλαβέρ, η «Μπάρτσα» θα εμφανίσει γεμάτο ρόστερ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

© Πηγή: to10.gr