Τσάμπιονς Λιγκ: Μπαμ από τη Βαλένθια, πέρασε και η Τσέλσι

Πέρσι δεν ήταν απλά η ευχάριστη έκπληξη. Ήταν λόγος για να αγαπήσει κανείς ξανά το ποδόσφαιρο. Φέτος ελέω… ΠΑΟΚ, είδαμε από νωρίς πως έχει «αδυναμίες» έπειτα από τις μεγάλες καλοκαιρινές πωλήσεις. Και τελικά, επειδή με έναν τρόπο ο Άγιαξ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον εαυτό του; Έγινε ίσως το μεγαλύτερο «θύμα» της τελευταίας αγωνιστικής […]

Πέρσι δεν ήταν απλά η ευχάριστη έκπληξη. Ήταν λόγος για να αγαπήσει κανείς ξανά το ποδόσφαιρο. Φέτος ελέω… ΠΑΟΚ, είδαμε από νωρίς πως έχει «αδυναμίες» έπειτα από τις μεγάλες καλοκαιρινές πωλήσεις. Και τελικά, επειδή με έναν τρόπο ο Άγιαξ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον εαυτό του; Έγινε ίσως το μεγαλύτερο «θύμα» της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ολλανδοί είχαν δέκα βαθμοί. Τους έφτανε ένας κόντρα στη Βαλένθια.

Στο Άμστερνταμ όμως η… γιορτή της πρόκρισης έγινε νύχτα «θλίψης». Οι νυχτερίδες με το γκολ του Ροντρίγκο (24΄) επικράτησαν με 1-0 και συνεχίζουν να ονειρεύονται κάτω από τα άστρα. Μαζί τους και η Τσέλσι που έπραξε το αυτονόητο επικρατώντας της Λιλ (2-1) στο Λονδίνο.

Ισοβαθμία στην κορυφή (11β) με τους Ισπανούς στην πρώτη θέση. Και ο Άγιαξ στο Γιουρόπα Λιγκ μένοντας «εκτός» παρά την τεράστια βαθμολογική συγκομιδή του.

Περισσότερα σε λίγο…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook