Ρέιντζερς – Σέλτικ 0-1

Η Σέλτικ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Σκωτία, καθώς επικράτησε της μισητής Ρέιντζερς με 1-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ. Οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας συναντήθηκαν στον τελικό για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και οι Καθολικοί το πήραν σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Συγκεκριμένα, η Σέλτικ έβαλε «στοπ» στους […]

Η Σέλτικ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Σκωτία, καθώς επικράτησε της μισητής Ρέιντζερς με 1-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ. Οι δυο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας συναντήθηκαν στον τελικό για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και οι Καθολικοί το πήραν σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.

Συγκεκριμένα, η Σέλτικ έβαλε «στοπ» στους Ρέιτζερς του Στίβεν Τζέραρντ που μετρούσαν δώδεκα ματς χωρίς ήττα, αλλά λύγισαν στο «Χάμπτεν Παρκ». Το Old Firm βάφτηκε πράσινο και μάλιστα κρίθηκε σε ένα τετράλεπτο ουσιαστικά ανάμεσα στο διάστημα 60′-65′.

Η Σέλτικ κατάφερε να σκοράρει στο 60ο λεπτό με τον Ζουλιέν που πλάσαρε μετά από σέντρα του Κρίστι και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στο 61ο λεπτό και πιο συγκεκριμένα στην επόμενη φάση του γκολ ο Φρίμπονγκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 64′ η Ρέιντζερς έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ κέρδισε πέναλτι, όμως ο Μορέλος δεν το εκμεταλλεύτηκε και αστόχησε από την άσπρη βούλα, στερώντας από την Ρέιντζερς τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Σκωτία.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook